Ingrediënten
- 1 theelepel Texelse grove mosterd (Schapenbedrijf Hoge Kamp of De Waddel)
- 1 eetlepel olie
- ½ citroen
- 2 theelepels gedroogd tijm of 3 takjes verse tijm
- 2 lamsboutplakken (Schapenbedrijf Hoge Kamp of De Waddel)
- 400 gram sperziebonen
- ¼ bouillontablet met minder zout
- 5 takjes peterselie
Bereiden:
- Maak een marinade van de mosterd, de olie, 1 eetlepel citroensap en 1 theelepel tijm.
- Bestrijk de lamsboutplakken met de marinade en leg ze naast elkaar in een schaal. Laat het vlees 15 minuten afgedekt in de koelkast marineren.
- Warm de grill of een grillpan voor.
- Rooster het vlees in 15-20 minuten gaar en bruin.
Tip
Lekker met aardappels van Boerlap!
Credits
https://www.voedingscentrum.nl/recepten/gezond-recept/lamsboutplakkenmettijmmosterdmarinade.aspx